Bij Pure smile heb je de keuze uit verschillende behandelingen bijvoorbeeld een korte opfrisbehandeling of een volledige VIP treatment! Alle behandelingen zijn 100% veilig en met gegarandeerd resultaat! Voorafgaand aan iedere bleekbehandeling krijg je een advies en zullen wij een gebitscontrole uitvoeren. Hierbij onderzoeken wij onder andere door middel van vragen of je tanden geschikt zijn om te bleken en doen wij een kleurmeting zodat je achteraf kunt zien hoe wit je tanden bij ons zijn geworden.

 

 

 

Soorten behandelingen:
Polijsten € 7,99
1. Fresh up 1×20 min € 17,50
2. Basic 2×20 min € 35,00
3. Intensive 3×20 min € 50,00
4. Hollywood 4×20 min € 65,00
5. Premium 5×20 min € 80,00
6. VIP 6×20 min € 95,00

 

 

 

Onze behandelingen

 

FRESH UP
De Fresh up behandeling is een behandeling die zorgt voor een opfrissing! Wil jij je tanden een boost geven na een eerdere behandeling? Kies dan voor de Fresh up behandeling! Deze behandeling maakt tot 2 tinten witter. 1×20 minuten onder de beste bleek lampen en natuurlijk met vooraf kleurbepaling!

 

BASIC
De Basic behandeling is een goede behandeling om je gebit zichtbaarder witter te maken in 2×20 minuten. Deze behandeling geeft tot 4 tinten wittere tanden en maakt je lach weer puurder, natuurlijk met vooraf kleurbepaling!

 

INTENSIVE
De Intensive behandeling is een behandeling die je tanden tot wel 7 tinten witter maakt. Deze behandeling bestaat uit 3×20 minuten en zorgt voor een glimmende lach! Hierbij krijg je natuurlijk een kleurbepaling vooraf. Deze behandeling is erg geschikt voor mensen die al een vrij wit gebit van zichzelf hebben.

 

HOLLYWOOD
De Hollywood behandeling is een behandeling die zorgt voor de perfecte Hollywood smile. Deze behandeling heeft uiteraard ook vooraf een kleurbepaling en bestaat uit 4×20 minuten. Ook hier garanderen wij 100% veiligheid en een geheel pijnloze behandeling.

 

PREMIUM
De Premium behandeling is een behandeling die tot 9 tinten witter kan maken. Dit is onze favoriete  behandeling. Deze behandeling bestaat uit een kleurbepaling vooraf en daarna een bleeksessie van 5×20 minuten. Bij de Premium behandeling krijg je een gratis whitening pen cadeau (t.w.v 7,99). Deze behandeling word aangeraden voor mensen die nog niet eerder hun tanden gebleekt hebben en gelijk een sterk resultaat willen behalen.

 

VIP
De VIP behandeling is onze meest intensieve behandeling. Met behulp van een exclusieve whitening-gel bereiken wij optimale witheid. Wij bepalen de kleur voor- en na de behandeling. Witte tanden zoals de sterren, bekende Nederlanders en modellen! Ook deze behandeling is 100% veilig en geeft een mooi wit gebit! Door een sessie van 6×15 of 6×20 minuten. Door telkens opnieuw de gel te activeren met onze bleek lamp, bereiken we de beste resultaten! Hierbij ook onze whitening pen cadeau (t.w.v 7,99).